Pinda heeft nieuwe schoenen

Pinda heeft eindelijk nieuwe schoenen! Ze loopt al flink en haar gewone leren slofjes konden het werk eigenlijk niet meer aan.

Maar het vinden van schoenen was niet echt makkelijk, alle meisjesschoenen zijn roze met glitters enzo. En dat vind ik niet stoer genoeg!
Toen Opa B besloot om te sponsoren toen moest moeders echt aan de bak en zie het resultaat, niet een paar maar zelfs twee!
Een stoer schoentje in suede en een iets meer zomers schoentje met zilver leer en (ja echt waar!) wit lakleer!!! Volgens mij valt mijn hele familie nu spontaan van de stoel als ze dit lezen maar het is echt waar, wit lakleer! Het stond wel leuk in combinatie (en het valt niet zo heel erg op hoor…)
Dus OPA B BEDANKT!!!
 
Pinda vond het winkelen voor schoenen helemaal geweldig (een echt meisje hè). Het leukste was nog wel het rondstappen in de winkel en alle schoenen uit de schappen halen. Elke schoen die gepast werd werd echt even goed bekeken door haar, ze wordt echt een meidje hoor!
 
Mr Big probeert haar trouwens WHAAAZZZUUUPPPP te leren zeggen, op een hele hoge toon. Het lukt aardig! Het kind vertikt het nog steeds om papa en mama te zeggen, maar dijteens (kijk eens), wadooooeeeje (wat doe je) en Whaaazzzuuuppp (what’s up) geen probleem hoor.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s