Verwend snertkind

 
Naast Klein Duimpjes heeft Pinda ook een nieuwe ballon gekregen gisteren. Ze had bij het restaurant met de rare boom vrijdag een ballon gekregen waar ze zich de verdere terugreis vanuit Zeeland mee heeft vermaakt. Zaterdag echter was ze te enthousiast aan het spelen en knapte de ballon kapot… ze is niet gaan huilen maar ze snapte er echt helemaal niets van! Ze ging overal kijken waar de ballon nu dan toch was gebleven en keek ons steeds vragend aan. Ze gaf me het stokje met een restje van de ballon in de hoop dat ik er nog wat van kon maken maar het mocht allemaal niet baten, de ballon was binnen 1 dag al kapot. Mr Big en ik kregen echt een brok in de keel van het teleurgestelde gezichtje.
Dussss… ben ik ’s middags naar de Bart Smit gefietst en heb daar wat ballonnen gehaald, ze hadden alleen geen kleine verpakking meer dus moest ik een zak van 250 (!) kopen. We kunnen dus even vooruit. Erg he, ze hoeft maar zielig te kijken en wij vliegen weer voor haar. Had ze nu maar niet van die mooie ogen dan konden we haar misschien nog weerstaan.
Vandaag had ze ook weer mazzel, muiter M en muiter T zijn vandaag resp. 3 en 7 geworden en ze kreeg een snoepzakje voor kleine kindjes mee (zoals muiter T het noemde), ze kreeg een vrachtwagentje met allemaal zandvormpjes, wat natuurlijk heel goed van pas komt bij de mega zandbak die we nu nog hebben in de achtertuin.
 
Ooooh, het gaat helemaal de verkeerde kant op met haar, straks wordt ze zo’n verwend snertkind…
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s