Papadag

 
De papadag vandaag begon heel goed hier, Pinda sliep uit tot kwart over acht. Nu doen we verder niet veel aan vaderdag, daar is Pinda echt nog te klein voor. We zijn het hier unaniem over eens dat vaderdag alleen maar echt leuk is als de kindjes met iets zelfgemaakt aankomen (jeweetwel, het geknutsel op school). Maar Mr. Big geeft mij telkens een klein kadootje met moederdag, tja dan kun je niet achterblijven op vaderdag natuurlijk. Dit jaar kreeg Mr. Big aanmaakblokjes. Jeweetwel, voor een vuurtje. Hij kan heel goed een fikkie stoken maar aanmaakblokjes kunnen erg handig zijn. Je ziet, het zijn echt kleine kadootjes die we elkaar geven. Maar natuurlijk zat er een zelfgemaakt kadootje bij, een pronkstuk, een tekening van Pinda!
Dat had nogal wat voeten in de aarde. Pinda is erachter gekomen dat potloden erg lekker zijn. Stel je voor, ik zit met een kind op schoot aan de tafel. Voor ons ligt een papier en potloden. Voor elke streep die op papier wordt gezet roep je 6 keer “nee, niet in je mond!”, er vloeien wat traantjes omdat de potloden niet in de mond mogen en als je geluk hebt wordt er (uit woede) weer een streep op het papier gezet. Maar ineens had ze het weer door, dat je als je met een potlood over papier gaat, dat je dan een streep krijgt. En toen kreeg ze er plezier in. Alleen is, zoals met alles, de interesse natuurlijk snel weer over. Een tekening voor oma, die gisteren jarig was, kon er niet meer af. Als ik vroeg, ga je nog een tekening maken voor oma werd er heel hard nee geschud. Sorry oma. We maken het een andere keer wel goed hoor.
 
Natuurlijk ook een hele fijne papadag aan de papa van Mr. Big en mijn papa. Bedankt dat jullie zulke fijne papa’s en nu ook lieve opa’s zijn!
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s