Mede mogelijk gemaakt door de Hema

 
We waren al langere tijd op zoek naar een stoel voor Pinda maar konden niet slagen. Zelf is ze gek op die krukjes van de Ikea, die met die dikke poten. Maar daar gaat ze voornamelijk mee sjouwen en heel gevaarlijk opklimmen/staan dus dat vonden wij niet zo’n goed idee. Ook heb je van die stoeltjes die echte fauteuils. Met schuim van binnen en een mooi stofje van buiten maar die vonden we veel te duur. Bovendien had de hond van vrienden vroeger zo’n stoeltje, voor mij blijft het altijd dus een hondenstoeltje.
Maar gisteren zijn we geslaagd voor een stoeltje voor Pinda. Eindelijk. Bij de Hema, waar anders? En het is eigenlijk een campingstoeltje, dus inklapbaar, dus niet dominant aanwezig in huis. Al mag dat wel want hij is echt heel leuk! Groen frame met witte stof met grote groene cirkels erop, het doet me een beetje denken aan appeltjesstof. En dat allemaal voor 12.50.
Pinda is helemaal blij. Ze zat er meteen op, schoof daarna de stoel dichter bij de tafel (zonder op te staan) en ging heerlijk onderuitgezakt, met haar flesje drinken, reclames kijken. Echt al een volleerde stoel-hangende-tv-kijker. Blik op onverstoorbaar oneindig en buik bol vooruit.
 
 
:: haar pyama komt ook bij de Hema vandaan. Vroeger werd thuis regelmatig “bij de Hema” gezongen als iemand vroeg waar een nieuwe aanwinst vandaan kwam. Hoezo erfelijk belast.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s