Mazzel

Soms heb ik mazzel. Nou ja, eigenlijk wel vaak hoor want ik heb een prima leventje vind ik. Maar soms vind je leuke kleding voor een nog leuker prijsje. Voor maar 3 eurootjes heb ik een leuk broekpakje gevonden voor Pinda. Ze heeft hetzelfde pakje in spijkerstof, een maatje kleiner, en die stond geweldig. Deze is van rode corduroy en een beetje te groot maar van het winter, als corduroy meer gepast is, dan zal het prima passen.
 
Ik ben hier weer veel beter te pas, de koorts heeft niet doorgezet gelukkig. Ben alleen nog wel snel moe maar ik heb veel vieze mientjes ingeslagen, kiwi, appel, peer enz. Gisteren heb ik lekker op de bank gelegen terwijl Pinda de kamer afbrak. Ik heb het al eerder gehad over haar klimvermogen, gisteren is ze op de kattenpaal geklommen en op haar speeltafel. Omdat ik lag had ik het wat later door dan normaal. Ze moet denk ik een keer flink vallen voordat ze doorheeft dat ze gevaarlijk bezig is.
 
Pinda zingt nu hele dagen, speelt heel veel met haar poppen en geeft ze ook de fles. Ook wil ze helemaal niet stil blijven staan voor de foto! Hier dus wat onduidelijke foto’s om een indruk te krijgen van haar nieuwe kleren!
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s