Vakantie

 
:: een foto die helemaal niet slaat op het logje, maar na al die logjes zonder een foto van Pinda moet er wel weer een foto zijn, voor de Pinda liefhebbers. Ze is nog steeds gek op klimmen.
 
 
Vakantie! Vorige week al maar toen waren we druk met de bruiloft (Mr. Big en ik waren ceremoniemeesters en Pinda bruidsmeisje). En we hebben het hele weekend eigenlijk wel nodig gehad om bij te komen. Vanochtend konden we uitslapen. Pinda begon te kletsen om 10.15…. het is zo’n lief kindje. Meestal.  Maaruuh opa B, als Pinda in het vervolg blijft logeren moet je niet alles toestaan hoor! We zijn echt het hele weekend bezig geweest om haar de betekenis van het woordje nee weer te leren. Was errruuuggg vermoeiend.
Mr. Big is van het weekend begonnen met de dakgoot. Een tijdje geleden heeft hij al het lek aangepakt, door dat lek was de bekisting om de dakgoot heen ook aan vervanging toe, dat zit er nu in. Nu nog een likje verf dan is het klaar. Bijna. Want mr. Big heeft per ongeluk een schroef te ver doorgeboord waardoor er weer een gaatje in de dakgoot zit. Dus opa B, we willen graag binnenkort weer je grote soldeerbout lenen. Laten we wel hopen dat mr. Big dan de bekisting niet verpest met de soldeerbout anders blijven we bezig natuurlijk.
 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s