Kamperen

Mr. Big besloot dat hij ook wel strontverkouden kon zijn in het bos dus we hebben zaterdag de auto volgeladen en zijn vertrokken naar een natuurkampeerterrein! We hebben twee nachtjes en twee en een halve dag heerlijk in het bos rondgehupst, zijn twee keer uit eten geweest en de frisse lucht heeft Pinda’s hoest bijna laten verdwijnen. Mr. Big is helaas nog steeds flink verkouden.
Pinda heeft geslapen op een luchtbedje, dat was nog wel een beetje spannend! Onze tent heeft twee slaapcabines, Pinda sliep dus in eentje en wij in de andere. Maar een luchtbedje heeft geen tralies zoals haar eigen bedje of een campingbedje heeft. Ze sliep in de buggyzak, dat is immers een soort van mummyslaapzak. ’s Morgens was ze met slaapzak en al van haar luchtbed afgerold en met haar gezicht naar beneden op de grond beland. Vond ze niet leuk. Helemaal niet. Veel gemopper hebben we gehoord. Gelukkig heeft een kindje een bal achtergelaten op de camping en die wij dan weer vonden, toen was het weer goed.
Maar het was niet allemaal even leuk. Er waren heel veel steekbeesten, die mij dan ook goed te grazen hebben genomen. En ze hadden een voorkeur voor mijn rechterbeen, geen idee waarom.
 
 

:: En dit is dan zoals ik de vakanties zie: Pinda tussen de bomen, spelend met denneappels terwijl we de vogels hard horen zingen, in de verte koeien horen loeien en wij met een boek op wankele campingstoeltjes zitten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s