Nachtbraken

:: ook ’s morgens kan ze gekke bekken trekken
 
Sinds enige tijd kunnen we ’s avonds bij Pinda kijken als ze slaapt. Voorheen kon dat echt nooit want dan werd ze direct wakker. En nog erger; het slapen daarna ging niet zo. Maar nu gaat het helemaal goed. Vaak blijft ze slapen maar soms wordt ze wakker. Dan krijgen wij een hele grote lach te zien. Madamme vindt die nachtelijke bezoekjes wel gezellig. En de houdingen waarin we haar vaak aantreffen! Op de kop in bed, omgekeerd, helemaal in een hoekje gewrongen, echt we hebben alles al gezien.
Op vakantie sliep ze in haar campingbedje. En dat was pret! Het kamertje waar ze sliep was niet zo heel groot. Ze ging vaak staan, drukte tegen de wand zodat haar bedje verschoof in de richting van de deuropening, wiebelde naar de andere kant van haar bedje (in d’r slaapzak hè, dus lopen is er niet bij), deed heel voorzichtig de katoenen deur open en zei dan heel volijk; haaaaaaai. Wat dan weer gevolgd werd door LIGGEN! van ons. En dit gebeurde niet aan het begin van de avond, nee hoor, dit hoorden we om half 10 nog.
Nu ze weer in haar eigen bedje slaapt, in een kamer die af te sluiten is met een gewone deur denken we dat ze wel wat eerder slaapt. Hopen we. Maar nog steeds is ze heel vrolijk als ze ons rond een uurtje of 11 ’s avonds ziet. Lekker nachtbrakertje.
 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s