Laat de sneeuw maar komen

 
Pinda kan de winter weer door. We hebben zaterdag winterschoenen en een winterjas gekocht voor haar. En een potje maar dat is weer een heel ander verhaal.
Zo graag als dat Pinda de eerste keer voor schoenen ging winkelen zo boos was ze dat ze nu mee moest (hoezo peuterpuberteit). Bij elke schoen die gepast werd werd een keel opgezet. Voeten opmeten? Huilen! Mr. Big en ik hebben wat afgezucht zaterdag. Twee keer zijn haar voeten opgemeten, de ene mevrouw zei dat ze maat 24 had maar dat geloofden we eigenlijk niet, 4 maten groeien in 3 maanden? Tja, het zal wel mogelijk zijn maar toch leek het ons stug. De tweede mevrouw zei maat 22. En dat klopte iets beter. We wilden graag stoere meisjeslaarzen. En die zijn heel goed te vinden. Maar niet in maat 22. En als we ze vonden dan zaten ze niet goed. Te breed, te nauw bij de kuit, te breed, te breed (’t kind heeft smalle voeten), te groot enzovoorts. Uiteindelijk zijn we gezwicht voor een stel schoenen waar ze heel goed op liep, dat is natuurlijk het belangrijkste, maar wij vonden ze niet zo mooi. Nu blijkt dat het wen-schoenen zijn want na 2 dagen vinden we ze wel mooi, al zijn het dan geen stoere meisjeslaarzen.
Die winterjas, dat was geen probleem. Nu was die ook nog niet direct nodig, dan is het altijd makkelijker om te slagen. Gewoon Prenatal binnenlopen, een potje pakken, met een half oog naar de winterjassen kijken en een leuke eruit halen. Van corduroy natuurlijk. Want in de winter draag je corduroy. Ik ben gek op corduroy. Die colberts van vroeger, van corduroy met van die ellebooglappen? GE-WEL-DIG! Maar voornamelijk corduroy voor Pinda, dat is zo lekker knuffelig.
 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s