Sinterklaas deel II

 
Okeee, hier dus foto’s van de sinterklaas opbrengst van dit jaar. Deel II dan. Het keukentje waar Pinda heel druk mee is elke dag sinds zondag. Het is vaak het eerste waar ze naar toe loopt, ze doet haar hand voor de mond en zegt “oooohhh! Mooi!” Geslaagd kado dus.
Ook hebben we een boerderij van Little People. Met geluid. Maar dat kan er ook af gelukkig. Aan het eind van de ochtend of nadat ze naar bed gaat kan ik alle popjes en diertjes uit de oven van haar speelkeuken halen. Ze is wel opruimerig.
De koffertjes, de roze en rode zijn leeg, de groene heeft een speelgoedserviesje. Maar ze krijgt de koffertjes zelf nog niet open dus ze speelt niet met het serviesje. Wel met de koffers. Ze pakt ze alle drie tegelijk en roept “daaaa” loopt dan weg. Pinda op reis.
Het snijfruit (houten fruit met klitteband ertussen dat je moet snijden). Pinda doet daar niet aan. Gewoon grof geweld gebruiken in plaats van het subtiele mesje.
En het poppenbedje met quilt. Waar ze niet mee speelt. Zelfs niet naar omkijkt. Snif. Snif snif snif.
 
 

En dan ik! Kijk eens wat een mooie surprise, en echte naaimachine! Van karton dan natuurlijk. Met een boek! Met quiltpatronen! En kaarsen (gevulde boomstammetjes) en suikervrije chocolade. Eeeuhm de verpakking van suikervrije chocolade. Wegens overduidelijke redenen is de verpakking alleen nog aanwezig.
 
 
Die sint mag volgend jaar weer komen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s