Het moest

 
Het moest. De meubels worden zo vaak verplaatst nu en de boom begon toch echt uit te vallen en hij stond eigenlijk gewoon in de weg.
Was de boom veel groter dan verwacht nadat we binnen het netje eraf hadden gehaald en moesten we hem bijsnoeien om in de hoek te kunnen plaatsen, nu kwamen we erachter dat we hem nog meer bij moesten snoeien om hem de deur door te krijgen! Misschien moeten we volgend kerst een kleinere boom nemen. Alhoewel, iets zegt me dat we dan ook met zo’n joekel aankomen.
De vloer is ondertussen helemaal schoongemaakt, de helft staat in de olie en we maken ons klaar om de andere helft in de olie te zetten. Ik zit nu op de armleuning van de bank terwijl de andere bank op de kop er tegen aan staat. Je moet toch wat overhebben voor het bloggen nietwaar!
En als we de vloer helemaal hebben ingeolied dan moeten we hem ook nog inzepen. Dat is dan weer een extra beschermlaag schijnt. De vloer wordt wel donkerder dan verwacht/gehoopt moet ik zeggen maar als ik van het geoliede deel naar het niet geoliede deel kijk dan ben ik toch wel voor oliën. Het kale hout ziet eruit als spaanplaat. Maar dan iets mooier. Iets maar niet zo heel veel. Wat zou het fijn zijn om straks gewoon weer alles op zijn plek te hebben staan.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s