Ongein

 
Hmmm, peuter op ramkoers…. dingen die Pinda heeft uitgespookt de afgelopen tijd;
:: Willen slapen als ik haar uit bed wil halen. Dus opkrullen aan het voeteneinde, en roepen mama slaaaa. Tot ik de kamer uitloop dan is het mama neeeeeee, Pinda meeeee, kommm. Elke keer weer. E-l-k-e. K-e-e-r.
:: Kusjes geven aan de oven. En erachter komen dan die wel eens een beetje warm kan zijn. Gelukkig is de ovendeur heel goed geïsoleerd.
:: Opa bellen als ik heel even de kamer uit ben. Dat betekend dat ze op de bank moet klimmen, dan op de leuning moet staan en als ze dan op haar tenen staat kan ze net bij de telefoon. Toen Opa belde om te vragen wat er was kwam ik erachter dat ze voor het eerst ook daadwerkelijk gebeld had.
:: Lopen met Mik de poes, terwijl ze Mik aan de staart vasthoudt. Voorttrekt aan de staart. En arme, lieve Mik, die doet helemaal niets terug behalve een beetje zielig kijken.
:: Nona de poes helemaal doodknuffelen. En als Nona niet lief meespeeld kan ze een duw krijgen, een hele flinke, ik heb Nona vandaag een salto zien maken in een poging aan de grijphandjes te ontkomen. Maar ook Nona doet helemaal niets naars tegen Pinda.
:: Jus eten, rechtstreeks uit de juskom. Gewoon, handen erin stoppen en aflikken maar.
:: Maar ook weer helemaal opgaan in een fantasiespelletje, zoals op de foto met haar servies. Ze gaat op haar krukje zitten, pakt het serviesje uit en gaat met de lepel in de suikerpot roeren en zogenaamd snoepen. Hmmmm lekke zegt ze dan.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s