Goedgekeurd

 
Kijk, ook al heb je een speelgoed laptop soms moet je heel hard nadenken hoor!
Pinda moest naar het consultatieburo vandaag, weer helemaal goedgekeurd en 11.8 kilo zwaar en 89 centimeter groot. Weer ligt ze qua lengte boven het gemiddelde en met de kilo’s eronder, nu meer dan eerder. We moeten er geen probleem van maken werd gezegd maar het moet niet erger worden denk ik. Terwijl ze goed eet. Ach komt wel weer.
 
Mr. Big heeft vandaag weer een hechting uit zijn arm laten halen. Een tijd geleden had hij een rare moedervlek, die is weggehaald maar na een paar week kwam er weer een zwart streepje tevoorschijn. Vorige week is dus weer een stukje huid weggehaald met het zwarte streepje erin, het vermoeden was dat er een stukje hechtdraad was blijven zitten. Maar niets van dit alles bleek uit de (standaard) biopsie, hij had een keloïd. Ja die ja. Wikipedia zegt dit;
Een keloïd is een goedaardig gezwel bestaande uit overmatig littekenweefsel dat zich uitbreidt buiten de grenzen van de oorspronkelijke wond. De oorzaak kan een kleine verwonding zijn, zoals een piercing. Sommige mensen kunnen zich zelfs geen verwonding herinneren. Een keloïd wordt onderscheiden van een hypertrofisch litteken: een verdikt, rood litteken, dat zich wel tot de oorspronkelijke verwonding beperkt.
Nou overmatig littekenweefsel was er wel, de vorige keer hadden ze erg veel moeite om de hechtingen te verwijderen aangezien er al huid overheen was gegroeid.
 
Morgen moet ik naar de internist, laten we hopen dat ik ook net zo goedgekeurd wordt als Pinda en mr. Big. Duimen maar!
 
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s