Speelhuisje

Even een berichtje voor alle mensen die geïnteresseerd zijn in het huisje (en wie is dat niet want hij is zooooo leuk).

Het huisje is van Axi, het is de simpelste uitvoering, je hebt ze ook met glijbaan, zandbak, als ridderkasteel enz. Het speelhuisje is van geïmpregneerd cederhout en wordt zo geleverd, inclusief beits en al (maar hij is vast overschilderbaar). Wat ons vooral deed besluiten om (relatief) iets meer voor dit huisje neer te leggen was de garantie van 5 jaar op het houtwerk. Eerst keken we wel eens naar die huisjes van de karwei en gamma maar die hebben een kwaliteit van niets (compleet geniet, moet nog geschilderd worden) en garantie tot aan de deur. En die plastic huisjes… die vonden we eigenlijk niet zo leuk.

De complete catalogus van Axi vind je hier.

Wij hebben het huisje echter besteld bij Outlet Planet, met medewerking van het verjaardagsgeld van Pinda dus (waarvoor alsnog iedereen bedankt!). Hierbij bestellen kan even duren. We hebben zo’n 4 weken moeten wachten op levering en ondertussen weinig info gekregen over de levering, niet het meest klantvriendelijke bedrijf dat ik ooit heb meegemaakt.

Het in elkaar zetten zag er ook heel makkelijk uit, gewoon een compleet voorpaneel, achterpaneel en zijpanelen. Schroeven en klaar. Het dak natuurlijk ook zelfde laken een pak. Alleen de knopjes op de deuren en ramen moesten er nog opgezet worden.

Advertenties

9 thoughts on “Speelhuisje

  1. Prachtig huisje gewoon !! Het meisje mag hem niet zien want dan wil ze hem vast ook 😉 Maar helaas is ons tuintje veels te klein dus ik ga zelf ook maar niet de catalogus bekijken want dan kan ik me vast niet inhouden 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s