Water in allerlei vormen

Zon. Lekker. Water. Nog lekkerder. Waterijsjes. Noodzakelijk. Ventilator. Zonnebrand. Zonnebril. Petje. Allemaal onontbeerlijk.

Maar nu ook: Veel was want Pinda doet haar luier af in bed. Waarschijnlijk omdat ze nu als we thuis zijn rondloopt in d’r blootje of in onderbroekjes. Onderbroekjes maat 86, piepklein en heel lief. Nee, ze is nog niet zindelijk maar ze wil op het potje! Er zijn al twee plasjes spontaan gedaan en meerdere plasjes waarbij ze een beetje laat lopen en dan de rest ophoudt tot ze bij het potje is. Alles gaat nog wel gepaard met een beetje huilen tijdens het plassen, ze vindt het toch wel eng, maar een stukje wc papier maakt dan weer veel goed, net zoals het applaus van ons en het zelf doortrekken van de wc terwijl er enthousiast “daaaa pasje” geroepen wordt.Vooruitgang is gemaakt. Ik heb wel meer was. En ook meer strijk. En dat vind ik dan weer minder met dit weer. Al ben ik heel benieuwd hoe dat verder gaat met de training van Pinda. Ze vindt het gewoon vaak nog te spannend en hebben we nu gewoon even wat gelukstreffers… we zien wel, de kast ligt nog vol met een net gekocht luierpak van 76 stuks.

Advertenties

8 thoughts on “Water in allerlei vormen

    • @Janne: Tankini is van de Hema, was een heuse zoektocht want nergens was de goede maat nog te koop. Hebben we drie uur voor moeten rijden! Pinda heeft onderbroeken met stipjes en streepjes (hoe kan het ook anders) en die zijn ook zo schattig

  1. ooooh is het bij jullie in het verre oosten ook zo warm 🙂
    Hier hebben we onze vriend de ventilator maar in de woonkamer staan want het is soms wel heel warm. Maar ik klaag niet hoor! 😉
    Leggen jullie vrijdag even precies uit hoe dat applaus en juichen gaat als pinda op het potje heeft gezeten? Maar als ik dat zo lees dan is pinda goed bezig!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s