Wat was het spannend!

3-2!!!

Ik heb tot aan het eind op het puntje van de bank gezeten. Met de benen over elkaar om maar niet naar de wc te moeten tijdens de wedstrijd. Pffff. En dan moet ik zondag nog de finale aanzien…

Het eerste doelpunt hoorden we eerder dan dat we het zagen. Blijkt dat we via onze digitale verbinding 2 hele seconden vertraging hebben. Net te veel. We hebben de rest van de wedstrijd in hele slechte kwaliteit gezien maar zonder vertraging.

En wat is Dirk Kuijt goed zeg. Ik zag hem overal. Jammer van zijn naam, Dirk. ik zal niet snel een zoon naar hem vernoemen. En jammer dat hij niet zo heel erg knap is. Tot ik hem net zonder shirt zag, in het donker zie je het gezicht toch niet, maar dat sixpack… die blijft natuurlijk.

En die treffer met de Zeeuw. Wat een bikkel dat hij door blijft gaan. En Sneijder, wow. Ik droomde gisteren dat we de wedstrijd vandaag met 3-1 verloren, maar dan wel tegen Ghana. Gelukkig was het tegen het verkeerde team en maar een droom want ik vind het veel te leuk zo allemaal.

Advertenties

11 thoughts on “Wat was het spannend!

 1. Hier bij ons gaat er eentje teleurgesteld zijn, want de oudste zoon zei daarstraks nog “Ik hoop dat Nederland verliest, dan moet papa zondag niet werken.”
  Zondag zullen we dus weer een dagje papaloos zijn want onze papa gaat ergens een groot scherm voorzien van de nodig boxen.

  Gefeleciteerd met de overwinning!

 2. Het was inderdaad weer enorm spannend!
  Alleen die laatste twee minuten, wat was dat voor gekkigheid?!
  Het was allang klaar, rare scheidsrechter…
  Ik heb de helft van de tijd met een kussen voor mijn gezicht gezeten omdat ik de spanning niet aankon, om er vervolgens toch nog even wat extra oranje attributen bij te slepen in de overtuiging dat ze de wedstrijd konden bevorderen… 😉
  Vanavond ook kijken, moet toch wel weten hoe onze tegenstander die eennalaatste wedstrijd speelt!

  • @Lovely notes: ik snapte er ook niets van, was al flink aan het juichen en zag ineens dat ze doorspeelden… Maar verder vond ik de scheids één van de beteren, hij liep niet constant te fluiten zodat het spel steeds stil lag. Wij zitten vanavond ook weer voor de tv!

 3. Heel veel zin in zondag. Eigenlijk geen voetbalfan, maar ik hou wel erg van dit soort massale vreugde. Heb trouwens een leuke give-away. Misschien niet meer voor Pinda, maar wellicht voor iemand anders? Groetjes Maaike

  • @Maaike: ik ben een E&WK kijker. En dan nog alleen de oranje wedstrijden. Tot dit keer, ik heb al meerdere wedstrijden gezien van niet oranje teams! (en ik doe al mee met de give away!)

 4. wat was het spannend he?! ik moest werken (wat klinkt dat nog steeds raar) maar keek af en toen om een hoekje in de woonkamer.
  en de spieren van Kuyt maken veel goed voor de rest…. ik ben ook helemaal niet eens met de regel dat spelers niet meer hun shirt uit mogen trekken als ze hebben gescoort. wij vrouwen ‘moeten’ al dat voetbalgeweld maar accepteren van onze mannen. morgen wij ook wat leuks zien toch! 🙂

 5. Oh oh waar vrouwen wel niet op letten bij het voetbal, ik heb ook kuiten als kabeltouwen, moeten ook enig gewicht mee torsen…vandaar xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s