Weekendvitaminen

We hadden een weekend met veel bezoek. We kregen onder andere een avondje voor ons in de bioscoop, bloemen, een mooi muziekje, spelletje of dvd-tje en een mogelijkheid om te winkelen. We keken naar Pinda die al knuffelend met haar grote neef (scheelt drie maanden) over de vloer rolde en waar we allemaal versteld van stonden want meestal wisten ze allebei niet wat ze met elkaar aan moesten vangen. Je verjaardag vieren is leuk. Ook waren er baby’s. Baby’s in het vooruitzicht, eentje van een paar weken die hoognodig een flesje wilde van zijn tante (tenminste dat hou ik mijzelf voor, dat hij dat alleen wilde van zijn tante), en zelfs nog een paar baby’s die eindelijk eens om de hoek kwamen kijken in internetland! Hier en hier.

Verder had ik een leuk setje op de kop getikt op Marktplaats en die staat Pinda toch zo leuk. Ook hebben we drie nachten aan een stuk doorgeslapen en, jaja, zelfs uitgeslapen. Tot wel 8 uur, 9 uur en kwart over acht, die laatste dan voor Pinda en ik, mr. Big moest vanochtend weer vroeg op pad. We hadden een zondag met lekkere hapjes, restjes van de verjaardag. Met een kindje dat heel veel wilde knuffelen, stoeien, rennen en verder alleen maar met haar nieuwe memoryspel wilde spelen en om half zeven verkondigde dat ze toch wel een ‘beeje moe’ was. Vanochtend keken we naar de musical Doornroosje op z@ppelin en Pinda had donders goed door dat Doornroosje gewoon “mega minnie” is. En er was zelfs een mooie schaduw te zien vanochtend.

Weet je, wij hè, wij gaan weer de goede kant op hier! Weg met al die griepjes en energiedipjes!

Advertenties

4 thoughts on “Weekendvitaminen

  1. Nou, met recht een mooi setje! Wat is pinda een mooie dame! En bloemen zijn altijd zo blij-makend. Deze ruiken volgens mij ook heel lekker..
    Zondag-ze nog heel even!

    • @Lot: deze ruiken zeker lekker, tot bijna op de grens van niet meer lekker zo lekker als je snapt wat ik bedoel! Het is een hele aanwezige geur en die is heel lang heel lekker en het hele huis ruikt ernaar, zelfs de katten. En dat is wel eens fijn voor de afwisseling!

    • @Maaike: hmmm… hoe weet jij dat…. Tja. Ik heb al stiekem zitten tellen ja en besloten er niet meer aan te denken! Maar ik heb zoveel in mijn hoofd zonder dat jij weer iets gaat benoemen wat nog zo ergens achterin sluimerde. Grr. Bedankt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s