Wild weekend

Deel twee van onze wilde plannen (koek en pepernoten bakken was deel 1), deel 2 was naar de theatervoorstelling van Woezel en Pip gaan. Whoohooo! Vroeger had een wild weekend een iets andere inhoud maar alles veranderd… Woezel en Pip was leuk! Echt, ik heb zelf heel erg genoten. Pinda wist niet waar we naar toe gingen, anders hadden we het hele weekend niets anders meer gehoord en we gunnen onszelf echt nog wel wat rust. Gelukkig was de koorts weg, ik moet eerlijk zeggen dat als we geen kaarten hadden we helemaal niets met haar ondernomen hadden. Ze is gewoon wel ziek. Maar je kunt best snotterig en blafferig naar Woezel en Pip kijken.

Het was druk, er waren geloof ik 700 plaatsen en ik denk dat er gemiddeld een ouder op een kind was. Dat zijn heel veel peuters. En nouja, wil je echt bewust een voorstelling meemaken dan moet je niet naar een kindervoorstelling gaan, want die kinderen hè, die zijn dus niet stil. Ook zaten er boven ons een stel verstandelijk gehandicapten die heel gedreven meezongen, meeklapten en meededen dus de sfeer zat er heel snel in. Zelfs mijn rustige Pinda, die vond het allemaal zo spannend dat ze vaak niet op haar stoel kon blijven zitten. We kregen heel vaak spontane knuffels en er werd heel enthousiast geklapt en gewezen.

Maar meezingen dat konden we niet. Heel veel kinderen en heel veel ouders konden dat wel. Pinda heeft een paar afleveringen gezien ooit en daar hield het verder mee op. Pinda heeft niet vaak Woezel en Pip gezien, al weet ze prima wie ze zijn door met hun speelgoed te spelen. We hebben zelfs geen boekje van ze in huis. Maar nu hebben we de dvd van deze voorstelling besteld, dan kunnen wij de liedjes leren en toch ook zelf nog even genieten van de voorstelling.

Advertenties

3 thoughts on “Wild weekend

  1. Klinkt leuk! Wil ik van ’t voorjaar hier ook ’s gaan introduceren, theatervoorstellingen voor de peuter.

    Hier trouwens een écht ziek peutertje, niet alleen snot maar ook slijm op de longen. Kuur dus. Jammerdebammer..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s