Prut

Dat was het weekend aan het eind. Gewoon Prut. Hadden we 4 verjaardagen en alles was gezellig. Maar Pinda stonk de hele zaterdag. En dan echt Stonk, dat zo’n lucht uit een kabouter van nog geen meter kan komen zeg. Bij de ene verjaardag werd al een luier van een aanwezig babietje gecheckt toen de lucht zich verspreidde, bij de andere verjaardag viel de buurman bijna van zijn stoel toen ze weer eens een scheetje liet. En hij vond Pinda altijd zo’n lief kindje. Zou nou ook wel afgelopen zijn.

In de loop van de avond vertrok al een meisje lijkbleek want die was misselijk, nog wat later was het buurmeisje aan de beurt. En Pinda die stonk (toen in haar bed) gewoon door. De volgende dag hebben we allemaal de wc vaak gezien. Pinda het meest. ‘S avonds keerde onze eetlust weer een beetje terug en vanochtend die van Pinda. Ik vroeg haar wat ze op haar brood wilde, ook iets nieuws ze beslist zelf tussen pasta of vruchtenhagel, en ze zei pannekoeken. Dat zegt ze wel vaker maar dan ’s avonds. Patat horen we ook vaak. Maar ik dacht aan het weekend waarbij het uitgebreidt ontbijten in het water viel en ik dacht aan het recept van Wiek dat ik laatst las. En ik dacht aan dat als je buikgriep hebt of net hebt gehad en je hebt zin in iets dat dat dan ook vaak binnenblijft.

Zooo lekker. Pinda heeft meegeholpen en wel twee hele pancakes gegeten. Dat is qua hoeveelheid uniek voor het ontbijt. Laten we hopen dat dit goed gaat.

En sorry mr. Big, dat je dit ontbijt bent misgelopen. Na ook al de gevulde kipbroodjes niet geproefd te hebben. Maar we hebben nog meer weekenden en we zullen toch niet alle weekenden ziek zijn… Bovendien, Pinda wil dit vast nog wel een keer eten.

Advertenties

2 thoughts on “Prut

  1. Ach gossie, het heerst echt enorm! Miniman Hugo van mij had er van het weekend ook zoveel last van. Hij is er goed beroerd van geweest maar na twee dagen ging het weer prima.
    Hoop dat Pinda zich ook snel weer de oude voelt 🙂

    Groetjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s