Drie deel II

Na een hele hele hele drukke verjaardag (waarvoor mr. Big en ik achteraf gezien nog niet beter genoeg waren) legden we een driejarig Pindaatje in haar bed. Tijdens het knuffelen gaapte ze al 4 keer en volgens mij sliep ze al voor wij de kamer uit waren. Ze lag prinsesheerlijk met haar nieuwe Hello Kitty pyjama aan terwijl haar nieuwe Hello Kitty t shirt op een knaapje hing aan haar kast te dromen over haar Hello Kitty treinset en haar Hello Kitty dansmat.

Maandag gingen we zwemmen met zijn drietjes (mr. Big had nog een dagje vrij). Pinda moest, geheel in Pinda stijl, eerst weer wennen maar na een tijdje had ze het door, water is leuk! Gewapend met zwembandjes om de armen en een kurkengordel zwom ze in het diepe. Eigenlijk was het meer lopen in water maar ze kwam vooruit. En owee als je haar vasthield. De avond was door alle zweminspanningen ook weer heel rustig en met Woezel en Pip naast haar in bed viel ze weer in slaap.

Maar vanochtend is er al weer gedanst op de speelmat, met de microfoon waarin gezongen wordt, is de eerste ketting al weer gemaakt en heb ik moeten beloven dat ze vanmiddag met de klei mag spelen.

Vermoeiend hoor, jarig zijn.

Advertenties

2 thoughts on “Drie deel II

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s