Met de tutu…

… in de tipi!

En geheel volgens de laatste Pinda inzichten wordt de tutu onder de buik gedragen.

Even een beetje off topic, zijn er moeders met ‘knak’ ervaring? Pinda klaagt de laatste tijd regelmatig dat haar knie of haar nek of haar heup knak zegt. Of ‘kak’ in haar bewoording. Naast dat het hilarisch is om aan te horen hoe ze zegt ‘oh nee, nek zegt kak’ vraag ik me toch af of dit gewoon is. Is dit gewoon een groeipijn-achtig gebeuren? Ik weet dat als kinderen groeien vaak iets meer kraakbeen aangemaakt wordt als nodig en dat dit dan wel weer wegslijt, is dat het ‘knak’gebeuren? Mijn hele lichaam zegt knak als ik het ook maar iets beweeg maar ik neem mijzelf liever niet als norm. Ik hoor graag!

Advertenties

9 thoughts on “Met de tutu…

  1. pinda is er vroeg bij, hier lopen de heren met hun broek onder de buik, geen gezicht maar schijnt helemaal hip te zijn.
    dat krak kan groeipijnen zijn, maar als je het niet vertrouwd gewoon huisarts bellen,vaak kan de assistente je dan al antwoord geven en hoef je er niet eens heen.
    wat een leuke foto`s toch altijd.

    • @Lize: Pinda loopt lichtjaren vooruit jôh! De assistente hier is echter nogal een paniekvogel, de assistente die dat niet is die is meestal met gespecialiseerde handelingen bezig, niet met het volboeken van de agenda van de dokter…

  2. Ben ook maar gewoon een mama en geen dokter maar ik zou zeggen ‘groeipijn’. Maar ik zeg nog harder: als je niet vertrouwd gewoon naar d’n dokteur met de Pinda, daar zijn ze voor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s