Lentewerk

Zaterdagmiddag, maandagmiddag, dinsdagmiddag en woensdag middag. Dat was er nodig. Ook een groene container van ons, van de buren, van de buren aan de andere kant en een halve grijze van ons. Maar dan is nu ook echt bijna alles weg van de 10 meter klimop aan de ene kant en de 5 meter klimop aan de andere kant. Er moeten nog 4 stronken verwijderd worden en dan is het echt weg. Die 4 stronken, die mag mr. Big doen hoor, ik ben er achter gekomen dat ik daarvoor echt te weinig kracht heb.

Tegelijk heeft mr. Big samen met de buurman de lekkage verholpen die we hadden onderin de afvoer van de dakgoot, heb ik bijna alle planten aan de rechterkant van de tuin een nieuw plaatsje gegeven en is veel, heel veel, troep in de tuin opgeruimd.

Maar wat een lekker gevoel zeg, flink veel buiten zijn, frisse lucht inademen, met het zonnetje op je snoet, handen in de aarde, flink kunnen slapen vanwege gedane arbeid. En zelfs de lichte spierpijn rond je middenrif die is fijn!

De schutting op de foto gaat er over een kleine twee weken uit, die wordt vervangen door een steviger exemplaar zonder rot.

Advertenties

2 thoughts on “Lentewerk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s