Weekend!

Dit was zaterdag

En dit was zondag

Vrijdagavond kreeg Pinda weer eens hoge koorts en die bleef hangen tot zaterdagavond. Toen brak de koorts en na een heel kwebbel uurtje om de schade in te halen, brak Pinda ook. Ze ging heerlijk vroeg naar bed en heeft heerlijk lang uitgeslapen zodat wij ook een beetje bij konden komen van de gebroken nacht van vrijdag op zaterdag.

Zondag stapten we zonder doel in de auto, rondrijden en kijken waar we uitkwamen. En Pinda moest natuurlijk wel even vroom doen op de zondag, doet tenminste iemand nog wat vrooms hier in huize Hutsefluts. We kwamen na een tijdje een bordje met ‘Emmen’ tegen en ik vroeg of mr. Big wist of de dierentuin daar nog open was. Dat was hij. We parkeerden de auto en liepen naar de dierentuin. Na een blik op het tarieven bord verwijderden we de button op Pinda’s jas waar een grote drie op staat en zeiden haar dat ze nu weer even twee was. E17.00 intree voor een driejarige, sorry hoor maar dat vind ik heel erg veel. Toen zagen we dat de dierentuin nog maar iets meer dan anderhalf uur open was. Hmm. Wij zijn nooit goed geweest in snel een dierentuin bezoeken. We besloten dan maar weer om te keren en naar huis te gaan en 39 euro uit te sparen. Moesten we ook nog eens 0.50 cent betalen aan parkeerkosten! Gna. Maar wij kunnen in ieder geval zeggen dat we op de parkeerplaats van NoorderDierenpark zijn geweest en we hebben zelf lama’s gezien. Voor 50 cent. Hoezo gierig.

We zetten Pinda in de auto en vroegen haar, een beetje sarcastisch, of ze het leuk had gehad. En net zo enthousiast als ze zou zijn als ze daadwerkelijk naar de dierentuin was gegaan antwoorde ze JAHA!

Advertenties

2 thoughts on “Weekend!

  1. Moet je tegenwoordig vanaf 3 jaar al betalen? Dan hebben ze dat niet zo heel lang geleden veranderd. Wij zijn er twee jaar geleden geweest vlak voordat onze Ruben 4 werd en hoefden voor hem toen niet te betalen. Onze kaartjes hadden we van de Airmiles betaald, Dan is het nog een beetje te doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s