Poppen en haken

Pinda was dus ziek dit weekend, na een nacht en een dag bleef de koorts gelukkig weg maar er kwam een snotneus en een hoest voor in de plaats. Overal snot, alweer. Niet slapen, alweer. Maar geen koorts dus ze heeft haar gewone dagelijkse bezigheden weer opgepakt. Waaronder poppenmoeder zijn. Ineens is de pop het weer helemaal. Toen ze ziek op de bank lag moest pop erbij, onder de deken maar niet met het hoofd want dan kon pop niet ademen. Pop heeft ook een luier en kleertjes maar Pinda houdt van blote popjes, altijd al zo geweest, een pop houdt nooit lang zijn kleren aan. Pop vinden we ook vaak op van die handige plekken, net in het looppad van de keuken naar de woonkamer en dan mag je pop niet verplaatsen want pop slaapt. En ik heb de kleren van een andere pop net aan de waslijn gehangen want Pinda had besloten dat de kleren vies waren en ze bij de was gelegd, zonder dat ik dat doorhad. Ik vond het shirtje al zo klein, maatje 50 had ik ineens weer in de handen. Zo’n verschil met de maat 98 die nu toch overheerst.

Met dat Pinda ook weer aan de beterende hand is, kon ik lekker de laatste kwoekiehoesies afmaken, alles dat nog verstuurd moest worden is vandaag verstuurd. Ik heb er zelfs nog twee kunnen maken voor in de winkel. Weer eentje met veel kleurtjes

En nog eentje met veel kleurtjes. Deze heeft dezelfde kleuren plus licht roze. En dan lijkt het toch weer heel anders nietwaar?

 

Ze zijn weer hier te vinden!

Advertenties

One thought on “Poppen en haken

  1. Wat is dat toch met die peuters die van naakte poppen houden! Silke trekt ook altijd de kleertjes gelijk uit. en die kleertjes stonden nog wel zo leuk….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s