Whoohoo

Het is Lente!

Zomaar ineens zat ik in mijn lievelingsseizoen.

En dan ook nog eens in mijn kleurenschema.

Met mijn geluid (denk het geluid van de branding er even bij als je wil).

Oftewel, we zaten een weekendje aan Zee. En Zee, Lente en Golven en Schelpen, dat zijn mijn dingen. Mijn vader en zijn vriendin hadden een weekje geboekt en wij waren een weekendje uitgenodigd. In dit heerlijke slaapkamertje verbleven we.

En nee, de bedden zijn niet aan elkaar geschoven. Wij maakten van de gelegenheid gebruik om even te  slapen zonder wakker te worden van elkaars gedraai. Ik ben alleen helemaal vergeten om foto’s van de buitenkant van het huisje te maken. Het was zoooooo’n mooi huisje. (pap, pahap, kun jij nog een paar foto’s maken?)

We hadden dus heel veel schelpjes.

En heel veel strand om op te rennen.

We gingen nog naar een bootje kijken.

En zo groot als dat dat bootje aan de buitenkant was, zo klein was het er binnenin.

Met bedjes, veel smaller dan het campingbedje van Pinda. Ik wist voor het bezoek al dat ik niet geschikt was voor de marine. Ik wist tijdens het bezoek ook dat ik verre verre verre verre verre van geschikt ben voor een duikboot.

Maar leuk dat het was!

Een eind verderop stond een mijnenveger. Met een wel heel raar boegbeeld. Ook was er een kreet waarin ik iets hoorde van ‘I’m the king of the world’.  Nadere inspectie wees uit dat het mijn boegbeeld was.

En ik heb meteen maar even mijn logo ontworpen, op een van de marine computers. Ja. Dat is een roze pinguin.

Verder was er nog de woeste maan/ supermoon/ ‘ooh mooije ojanje gote maan’ die we gezien hebben toen ik net besloot om niet mijn camera mee te nemen want anders zat je er zo mee in het restaurant.  Daar heeft mijn schone zusje dan weer een foto van gemaakt, helaas reed net op het afdruk moment de bus voorbij. Er staat dus connexxion op de foto haha!

Het was Geweldig!

Advertenties

8 thoughts on “Whoohoo

  1. Dat klinkt inderdaad helemaal en allemaal geweldig! Voor mij is het alweer een jaar geleden dat ik aan zee was hier aan de Washington Coast. Heerlijke ellenlange zandstranden met geen kip te zien: heeeerlijk! 🙂
    Nu ben je vast weer bijgeladen?!

  2. Dat ziet er zeker goed uit; altijd fijn, uitwaaien aan zee. En ik moest wel lachen om die eerste foto: ik maakte er precies zo één (andere vogel wel, neem ik aan…) 🙂

    * Lurkte al een tijdje via Joeltje mee en nu maar eens reageren *

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s