Home sweet home 9

Of garden sweet garden. Zo lekker om je leefoppervlak ineens te verdubbelen als het mooi weer is. Heerlijk buiten lunchen met Pinda.

En nu mr. Big een tijdje terug een stuk gaas in de heg gedrukt heeft kunnen Mik en Nona ook naar buiten zonder lijntje. Geen gemekker meer omdat ze binnen 10 seconden zichzelf al drie keer om een tafelpoot gewikkeld hebben, geen constant kijken of ze niet ergens zo vastzitten dat ze kunnen stikken. Gewoon deuren open en beesten naar buiten. Of binnen want waar Mik de hele dag buiten kan zijn gaat Nona na tien minuten vaak weer lekker binnen op haar kussen liggen.

Vanavond eten we macaroni met mozzarella en spinazie uit eigen tuin. Daar keek ik gedurende de wintermaanden al naar uit. Tot nu toe is alleen de spinazie oogstklaar maar het schiet nu ook op met de rest van de plantjes.

Misschien hebben we dit jaar eens een keer peren. Na een wespenplaag twee jaar terug en een strenge vorstperiode vorig jaar waarbij alle bloesems bevroren om niet meer terug te komen. Duimen duimen duimen.

Home sweet home is een idee van Barbara, kijk bij haar voor meer deelnemers!

Advertenties

4 thoughts on “Home sweet home 9

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s