Cojajojjie

Pinda heeft een grote, heftige voorkeur voor lollies. Voornamelijk die van chupa chupps en dan helemaal de cojajojjies, colalollies dus. Sinds ze ooit eens een slok cola heeft gehad, wat ik haar gaf met het idee dat ze die bubbels helemaal niets zou vinden en dan op zou houden met zeuren, is ze verzot op cola. Mijn opzet werkte duidelijk niet. Maar hier geen kindjes die cola drinken, daar doen we nog niet aan. Maar toen ze eenmaal doorhad dat er ook cojajojjies bestonden, toen was het hek van de dam.

Ze mag af en toe een zakje lollies uitzoeken en het is altijd dezelfde. Een zakje met 4 smaken waaronder cola, 16 lollies in totaal. Logischerwijs zou er dan 4 colalollies in moeten zitten. Groot was dan ook de teleurstelling toen er de laatste keer maar 1 colalollie in bleek te zitten. De rest lust ze ook wel hoor, jeweetwel, als er echt geen cola meer is. Bij de Makro bleek er een tonnetje te koop te zijn. Met onder andere colalollies. 150 stuks, waarvan zeker 50 cola.

Dat gezicht wat ze trok toen we op de parkeerplaats de ton openden, ik dacht dat die mooie ogen van haar uit haar hoofd zouden ploppen! Nu sparen voor een kunstgebitje dat ze op haar 18de aangemeten zal krijgen.

Advertenties

3 thoughts on “Cojajojjie

  1. colalollies waren hier ook altijd favoriet, gevolgd door salmiak knotsen. En er bleef altijd èèn smaak lollies in de pot zitten die soms het meest in het zakje zat.
    Maar met mate snoepen en goed drie keer per dag tanden poetsen dan zal het wel meevallen met dat kunstgebitje op haar 18de

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s