Letterkundig

Pinda is ineens van de letters, de hare wel te verstaan. Alle letters uit haar naam herkent ze ineens en ze weet ze vaak ook nog in de goede volgorde te plaatsen. En het zijn haar letters! Niet die van een ander. En als ergens een letter van haar staat betekendt dat ook dat hetgeen waar het op staat van haar is.

Mr. Big en ik zijn erg onder de indruk van dit hele gebeuren. Wij vinden ons kind natuurlijk superintelligent, zoals alleen ouders dat kunnen. We waren al aan het fantaseren dat Pinda straks met alle gemak door school heen vliegt. Ze zal anderhalf jaar in groep 1 doorbrengen aangezien ze in januari begint, maar wij zagen dat al teruggebracht worden naar een half jaar. Niet dat ik altijd sta te springen om klassen over te slaan hoor, maar anderhalf jaar in groep 1 lijkt ons toch wel lang want ons kind kan al zowat schrijven en lezen en is nog niet eens vier (op drie dagen na). En ze is natuurlijk superintelligent.

Toen dachten we erover dat we geen studieplan voor haar hebben. En het moge duidelijk worden dat het er niet naar uitziet dat het financieel beter gaat worden met de studiebeursafspraken en vooruitzichten. En dat het dan toch wel duur gaat worden als ons kind zo slim is als wij denken.

Gelukkig liep ze daarna twee keer finaal tegen de muur en kreeg ze haar hoofd tussen de deur terwijl ze hem ZELF dichtdeed.

Advertenties

2 thoughts on “Letterkundig

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s