Meet Koos

Dit is Koos(je).

Koosje met een armpje boven het hoofdje en een beentje opgekruld

Ik heb de knoop maar doorgehakt, ik vind Koos een leuke schermnaam voor de beeb. Mr. Big vond van niet maar het is mijn blog haha! Koosje is nu op de foto gezet bij 17 weken zwangerschap. Alles wat te zien was, zag er goed uit. Het ruggetje, het hartje, maagje, nieren, ruggegraatje allemaal mooi. Het mondje van Koosje is waarschijnlijk helemaal mooi, maar dat was nog niet helemaal goed te zien. Over drie weken gaan we weer naar Koosje kijken, in een ander ziekenhuis wat iets meer gespecialiseerd is daarin, maar zoals het er nu uit ziet hoeven we ons nergens zorgen over te maken!

Koosje kijkt een beetje in de camera, met wat fantasie kun je de oogkasjes zien en het neusje. Koosje lijkt wel een beetje buitenaards…

Advertenties

6 thoughts on “Meet Koos

  1. Bij deze verklaar ik mij officieel tot petemoei van Koosje;-)

    Wat een mooie echo trouwens.
    Ik ben even in Nl om mijn dosis kleinzoon op te snuiven. Heb glunderend voor het eerst achter de kinderwagen gelopen en hij lacht naar Oma.Wat kan een mens toch gelukkig zijn…..
    xxxHelga

  2. Wat fijn! Na meer dan een jaar afwezigheid ben ik weer aan het bloggen geslaan. Toen ik bij jouw blog terecht kwam moest ik even bij lezen: wat een fantastisch nieuws! Geniet van jullie kleine koosje (leuke blognaam trouwens!) Volgens mij wordt Pinda een super zus (eerst wel even jaloers met stoute “aandachttrekkerij”, maar dat hoort er gewoon bij)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s