5

Oooh, wat een ramp. Mijn allereerste kleine baby is ineens 5. Nu moet de wereld toch wel vergaan binnenkort, dat zou toch beginnen met rampzalige catastrofes en onverklaarbare zaken? Nou dit is zeker onverklaarbaar want Pinda is eergisteren geboren hoor. En Koos gisteren trouwens. Het is zelfs wel een beetje een rampzalige catastrofe al die kindjes die maar zo snel groot worden.

0-4

5 hele jaren is mevrouw. Mevrouw die in de nacht van 4 op 5 jaar ineens groeide, ze had het gevoeld en wist het zeker. Mevrouw die dacht dat ze meteen naar zwemles mocht, want dat mag als je 5 bent (tot aan dit jaar kon ze nog via school en onder schooltijd zwemles nemen en dat mocht pas bij 5 jaar, en net in het schooljaar dat Pinda 5 werd stopt de school met die regeling). Helaas voor haar hebben we te maken met een wachtlijst van een maand of drie. Mevrouw die best wel vond dat ze nu ze 5 is 5 toverballen mocht en 5 toetjes. Die 5 porties groente vond ze niet zo’n goed idee. Mevrouw die de hele dag supergroot was maar toch wel bij velen even op schoot kroop om haar nieuwe Ipad te laten zien. Mevrouw die helemaal geen Ipad kreeg maar een Storio2 maar geen boodschap had aan de naam Storio en juist wel aan de naam Ipad en voor het gemak alle kindjes op school maar vertelde dat ze een Ipad had gekregen. Mevrouw die niet wist wat ze het leukste van haar verjaardag vond, ze vond alles leuk.

IMG_0650 copy

Slaperig maar echt al 5IMG_0649 copy    De traktatie voor school

IMG_0654 copy

 De traktatie voor thuisIMG_0658 copy

De Ipad

IMG_0665 copy1

Advertenties

4 thoughts on “5

  1. @Nynke: Veel werk… hmmmm tja, wat zal ik zeggen. Ik ben niet zo’n snelle kleier. Op zich is het niet moeilijk hoor, maar voor je er 27 hebt. Gemaakt met negerzoenen en marsepein in zwart wit en oranje en erop geplakt met een poedersuiker en water mengseltje. Waar ik het idee vandaan heb, die had ze ook nog op koekjes gezet met een lapje witte marsepein erop als sneeuw en dan nog oranje voetjes eronder. Daar kwam ik later achter en toen had ik geen zin meer om dat nog allemaal te doen.

  2. Ha ha, nou het is een geweldige traktatie zeg! En natuurlijk nog van harte met pinda haar 5e verjaardag. Niet eerder kunnen feliciteren, aangezien hier iedereen plat lag, door de griep 😦

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s