Week 4

21

We moeten een beugel spaarfonds op gaan zetten. 7 maand en hij heeft zijn duim gevonden en wil hem niet meer laten gaan.

22

Vlak voor zonsondergang. Pinda had heel stoer meegelopen vanuit school naar huis, in ons geval is dat een eindje. Niet zo lang als de gemiddelde boswandeling die ze zonder zeuren voltooid maar toch door de sneeuw en al. Ze had het koud en wilde haar pyjama aan. En ging liggen. En werd daarna warmer dan normaal.

23

En zo zaten we de volgende dag onder een dekentje met elkaar terwijl Koos zijn middagslaap sliep en keken we weer eens Dolfje Weerwolfje. Al word ik wel eens horendol van Dolfje Weerwolfje na de 30ste keer, ik ben allang blij dat ze niet een of andere Barbie/Strawberry Shortcake/K3/my little pony film als favoriet bestempeld heeft.

24

Op donderdag kreeg Koos de Sloper het eindelijk voor elkaar. Hij robte één van zijn visjes van de mobile boven zijn box. Die had hij al eens te pakken gekregen en die hingen we dan ook hoger maar nu hing hij er met al zijn gewicht aan en toen kon hij sushi eten.

25

De laatste dag van de werkweek moest mr. Big ook toegeven, ook hij werd ziek. Tijd voor zelfgemaakte kippensoep om aan te sterken.

26

Pinda ging opruimen en raakte compleet afgeleidt door alle spullen die ze ineens weer tegenkwam.

27

Druk aan het werk voor de verjaardag van Ken. Onze kleine Ken wordt alweer 4 jaar. Het is hem niet aan te zien hoor, Ken ziet er nog net zo jong uit als op moment van aanschaf. Iets smoezeliger misschien maar toch nog erg jong. Ken heeft maar geluk met zo’n poppenmoeder als Pinda, niet voor elke pop worden ballonnen gekleurd.

Advertenties

One thought on “Week 4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s