Week 8

18

Vakantie, vakantie! De week van vakantie! Heerlijk uitslapen (voor zover dat kan met kleine kinderen natuurlijk en gewoon rustig aan doen in het algemeen.

19

Ze waren allebei in slaap gevallen in de fietskar. En Koosje reageerde toch iets heftiger op het wakker worden dan Pinda.

20

Tijd voor zijn bed blijkbaar!

21

En zo heb je ineens drie foto’s van drie verschillende dagen die met het slapen van Koos te maken hebben. Hij is al een flinke tijd aan het hoesten en rochelt alles bij elkaar en deze week werd het ineens wat erger waardoor hij meer wilde slapen dan normaal.

22

Naast vakantie vieren verfde ik ook. Alleen maar één deur in de gang, de rest van het houtwerk moet allemaal nog en ik heb er helemaal geen zin in maar deze deur was leuk om te doen. Een nieuw en fris laagje mat witte lak, schoolbordverf van de Hema (donkergrijs) en een ochtendje met een heel klein kwastje letters verven.

23

 Pinda had gelogeerd en was echt niet moe hoor vertelde ze op de terugweg. Daarna zei ze toch even de ogen dicht te doen. En ze heeft zo’n ander koppie hier, ik herken haar bijna niet.

24

Vrijdag begon het te sneeuwen en ook te smelten, zaterdag voor een groot gedeelte ook tot aan de middag. Maar zondag was lag er genoeg voor heel veel sneeuwpret. Sleeën van de bult af en een mega sneeuwpop maken (of eigenlijk kijken naar het maken). Pinda was koud tot op het bot maar erg blij.

Advertenties
Geplaatst in 365

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s