Week 9

25

Ik bakte koolhydraatarm brood, in de broodbakmachine dit keer in de hoop dat het wat luchtiger brood zou worden. Maar er zitten gewoon teveel pitjes in om luchtig brood te krijgen. Lekker was het wel gelukkig!

26

Dondersteen.

27En tja, de slaapgewoontes van Koos. Nog steeds dezelfde voorkeuren: slapen doet hij het liefst in je armen en juist niet in bed (’s avonds gelukkig wel hoor dus eigenlijk heb ik absoluut geen recht van klagen). En de allerleukste voorkeur: slapen op momenten dat het helemaal niet uitkomt. Als je net Pinda op moet halen ofzo.

28

En als meneer wakker is dan wil hij eten. Saucijzenbrood in dit geval. En dan ondertussen sjansen met alle mensen die ook bij de laPlace zaten.

1

Maar het allerleukste vind Koos het als zijn zus thuis is. Ik zie wel dat er veel meer foto’s van Koos zijn dan van Pinda de laatste tijd. Pinda gaat natuurlijk gewoon naar school en is niet altijd even wakker als ze thuis komt. Kleuter zijn is toch best vermoeiend.

2

Gelukkig kan ze in het weekend iets rustiger aan doen (zie die wallen!) en had ze het geluk dat er een cake gebakken moest worden voor hardwerkende klussers. Ze was het er niet mee eens dat de cake zo maar kado werd gedaan zonder een stuk voor haar en dus zette ik maar het mes erin om er een punt uit te snijden. We moesten natuurlijk wel voorproeven.

3

En een Jacob! Een Jacob! Een heuse Jacob! Ik maakte er al eerder één toen Pinda uit logeren was en die bleek veel te groot te zijn. Een maatje kleiner past bijna perfect met een beetje groeiruimte. Gemaakt van stevige stretch denim met roze stiksels en een roze en oranje paspeltje. Ondertussen is die klaar en moet ik het kind alleen nog even zo ver krijgen dat ze hem wil showen.

Advertenties
Geplaatst in 365

One thought on “Week 9

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s