Week 11

Week 11, de roerige week. Mr. Big had dinsdag een aanrijding op de snelweg. Hij kwam er goed vanaf, last van zijn nek natuurlijk wel (ooit al whiplash opgelopen) en spierpijn overal maar gezien wat er wel eens kan gebeuren met een ongeluk kwam hij er goed vanaf. De auto iets minder en die moest gesleept worden. Tja het is maar blik maar wel even onhandig als dat blik het niet meer doet natuurlijk. En Pinda kreeg donderdag ineens weer koorts. Hoge koorts en een hoest waar ik van schrok. Het oordeel; beginnende longontsteking of astmatische bronchitis. Antibiotica en een vervolgafspraak rijker gingen we naar huis. Ik gaf haar de antibiotica, mevrouw kroop in bed en kwam twee uur later er weer koortsvrij uit. Antibiotica is smeerspul maar als je het nodig hebt, echt alleen dan, is het een geschenk uit de hemel. Roerig was echt het juiste woord. 

11Koos kreeg ook een muts uit de Ottobre. Hij houdt ook erg van warme oren bleek want hij ondernam geen poging om de muts van zijn koppie af te krijgen.

12Box te klein.

13Het grote voordeel van tweede kind zijn is dat je met speelgoed kan spelen dat voor veel oudere kinderen bedoeld is. In dit geval de dino’s. Koos mocht de t-rex hebben van Pinda aan het eind van de dag, want die vond ze toch wel een beetje eng.

15Toen mevrouw eenmaal genoeg hersteld was mocht ik zomaar aan haar haren komen. En iets uit proberen dat ik op Pinterest langs zag komen. Minimale inspanning, geweldig resultaat.

16En mevrouw ‘hielp’ mij ook al mee met de strijk. Alleen jammer dat het apparaat van haar alleen maar alsof kan doen.

17

Oooh zo lekker, appelbrood! Recept hier. De volgende keer moet alleen mijn oven iets minder warm want er waren net wat te veel donkere stukjes. Maar desalnieteplusminus was het zo lekker.

Advertenties

One thought on “Week 11

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s