Week 12

18Terugkerend tafereel hier, Mik die zo ontzettend zenuwachtig wordt rond mensen dat ze meestal maar wegblijft zoekt weer eens de kleintjes op. En Pinda en Koos mogen alles met haar doen. 

19

En meneer wordt verhuizer later. Of sloper. Of dief want hij jat alles waar hij maar bij kan komen. Het poezenbed ging de hele kamer door.

20Ja, maar mama, als ik spring dan kan ik er wel bij hoor!

21Nieuw kussentje voor bij Pinda op kamer. Het patroon is van attic24!

22Pinda moet nog steeds een beetje bijkomen van het ziek zijn van de week ervoor. Bijna elke dag na school wil ze wel even liggen en tv kijken. Je hoort wel eens dat mensen heel lang moe kunnen zijn na zo’n kuur en Pinda is er één van. Gelukkig heeft ze het nog maar twee keer gehad in 5 jaar tijd en beide keren was het heel erg nodig maar wat is het toch smeerspul.

23Klussen in het klushuis van kleine broer en schone zus. Of eigenlijk even pauzeren aan de klustafel. Ooooh het wordt zo mooi!

24

Hij zit! Woensdag moesten we naar het consultatieburo (9maand, 10 kilo 350 gram en 75 centimeter) en er zaten heel veel meisjes van dezelfde leeftijd en niet alleen waren die veel kleiner en ieliger (echt, Koos leek een reus) ook konden al die meiden al zitten. En dat is wel zo makkelijk met aankleden. Koos kletste ze dan wel weer onder de tafel en geen kind was zo behendig met rollen als hij maar toch. Hij moet dat toch ook kunnen vonden wij. We zetten hem neer en zie, hij zit. Niet dat hij het heel erg leuk vindt, met zitten kom je niet bij je speelgoed/slof van papa/ tafelpoot/ wat dan ook verderop dus hij gaat vaak snel weer over op rollen.

Advertenties
Geplaatst in 365

2 thoughts on “Week 12

  1. Ach jee, wat is het een lekker kereltje! Leuk om te zien wat hij allemaal kan, we bereiden ons vast voor, want onze bink scheelt 2 maanden met die van jullie. Onze bink is nu ruim 7 maanden, maar was een maandje terug reeds een dikke 9 kilo en 74 cm… Ik hoop maar dat hij vanaf heden iets minder snel gaat groeien. Zo jammer van al die leuke kleertjes 🙂

    En pinda is weer een mooi kussentje rijker. Hopelijk knapt ze snel weer helemaal op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s