Eigenzinnige dinge

image

Ik haakte nog wat de afgelopen tijd. Nog een deken. Want *sarcasme aan* het was zo koud *sarcasme uit*. Maarja ik zag mooie wol bij de Zeeman en kon mijzelf niet inhouden. En ik zag ook nog een patroon in één van mijn haakboeken wat ik bijna zo gebruikte als dat beschreven was (echt, ik leer het nooit dat hele lees goed hoe het beschreven staat) en ik zag ook nog een mooi randje verschijnen op Pinterest wat ik ook weer niet haakte zoals beschreven stond.  
image

Oftewel we kunnen dit dekentje het eigenzinnige dekentje noemen. Een beetje zoals alles wat ik maak (inclusief Koos en Pinda).
image

Het kleed is groot genoeg om een Pinda in te wikkelen. Van top tot teen als je wil maar dan zou je haar slofjes niet zien. En die chips, daarmee heb ik haar omgekocht want het is helemaal niet meer vanzelfsprekend dat een vijf en een half jarige alleen maar op de foto gaat omdat moeders dat wil.

image

Advertenties

3 thoughts on “Eigenzinnige dinge

    • Dat weet ik niet meer helemaal. Ik ben uitgegaan van een waaierpatroon, heb die laten verspringen en heb er toen stokjes bovenop gezet. Ik zal nog wel eens wat beter kijken naar hoe ik het gemaakt heb en beschrijven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s