Vakantiekinderen

Ik heb het eerder gezegd en ik zal het weer zeggen; ik vind het niet erg dat mijn kind vakantie heeft. En ik heb dit ook eerder gezegd en zal het weer zeggen; mijn kind vind het wel erg dat ze vakantie heeft. 

image

Niet zolang we daadwerkelijk op vakantie zijn. Of rondtoeren in de omgeving van huis. Of als er ijsjes in het vooruitzicht zijn. Of logeerpartijtjes. Of urenlang buitenspelen met de buurtkinderen. Maar wel als na drie weken mr. Big weer aan het werk gaat en ze er ineens achter komt dat de buurtkinderen ineens massaal op vakantie zijn na ons en er niet getoerd wordt maar we weer een beetje in het normale ritme vervallen. Dan wordt ze gek van ons en vooral van zichzelf. Ze zit vol met ‘waarom’ en ‘hoe wordt dat gemaakt’ om maar iets van de honger naar school te stillen. En ze heeft heel veel last van ‘nee’ en ‘ja maar..’ en ‘doe ik toch wel’. 

image

Gelukkig hadden we de meest geweldige vakantie ooit en leert ze binnenkort meer dan ze nu kan beseffen op school. (En dat zal Koos dan weer niet leuk vinden want die moet dan weer tegen mij aankijken. )

image

Advertenties

One thought on “Vakantiekinderen

  1. Wat heerlijk die kleuters♡ Ik volg je nogsteeds. Hebben zelf een meid van 2 jaar en een jongen van 7 weekjes.. Heerlijke kinderen heb je! Wat kun je trots zijn en genieten van je kids he?!! Fijn weekend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s