Daahaag groep twee!

DSC_6263 copy

De laatste schooldag van Pinda! Oh wat heeft ze het leuk gehad op school. Haar ene juf viel snel uit en ze kregen een supervervanger die gelukkig het hele jaar kon blijven en toen de andere juf tijdelijk uitviel ook gewoon haar uren erbij nam. Toen ze in groep 0 zat had ze op een gegeven moment te maken met 5 verschillende juffen in de week, dit is toch echt heel veel beter hoor!

Haar rapport is geweldig en veel belangrijker, ze heeft het naar haar zin. Ze wil leren. Ze heeft zichzelf al een beetje leren lezen, ineens zag ze hoe het werkte, die letters bij elkaar. Slimmerikje. Bij het voorlezen leest ze soms de makkelijke woordjes mee maar vaak genoeg moet ik haar ook gewoon voorlezen. 

Ze is ontzettend toe aan vakantie. ‘S morgens is ze erg enthousiast maar ’s middags ligt ze voor pampus op de bank of buiten. En ’s avonds vraagt ze wel eens of ze al naar bed mag. De laatste weken waren dan ook gevuld met feestjes, afscheidmusicals, voorstellingen, juffenafscheid, pannekoekenlunch noem maar op. Je zou moe worden van minder. 

Ondertussen zijn er vier melktanden verdwenen, 2 op de gewone en 2 op de klimrek manier. Is er een bril bijgekomen (voor het digibord voornamelijk) en hebben we ontelbare bulten, schrammen en blauwe plekken gezien. Groep twee is voorbij, ik heb geen kleuter meer. Boehoehoe.

DSC_0467 copyhet begin van het schooljaar

IMG_1595 copy

laatste dag 2012-2013

IMG_9957 1ste schooldag 2012-2013

Advertenties

2 thoughts on “Daahaag groep twee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s