Glamping

We kochten dus een caravan van 31 jaar oud en werkten er vijf weken erg hard aan. Dat moest ook wel want hij bleek lekker dan verwacht… Hier de voor foto’s van binnen (de buitenkant gaan we ook nog aanpakken,  ooit)

image

image

image

image

Alles was bruin. Het stapelbed hadden de vorige eigenaren erin gebouwd,  het is een aangepast ikea bed. De zithoek bouw je om naar bed voor ons. Het is een kip compact 400 met vouwdak en hij is COMPACT.  Precies wat we wilden. Maar dan wat minder 31 jaar geleden qua uiterlijk.
En dan na:

image

De greepjes willen we nog veranderen, en het keukentje is nog niet helemaal ‘klaar’. De kinderbedden zijn voorzien van vrolijk beddegoed en een nieuw gordijntje ervoor, al het houtwerk is mat ral 9010 (Histor) geschilderd,  er zit een nieuwe vinyl vloer in (Flexxfloors) en de wanden zijn urban taupe geschilderd (Flexa).

image

De kussens heb ik bekleed met spijkerstof, de ramen zijn voorzien van andere vitrage en er zitten mooie led lampjes van ikea langs de rand.

image

Vanuit het voorraam gezien.

image

Met een gezellige slinger en een muursticker van de Flow.

Hard werk maar oh zo blij mee! Het bleek ook nog eens een caravannetje te zijn dat met gemak heen een weer naar Denemarken ging waar we een heerlijke vakantie hadden. Foto’s daarvan later, eerst maar eens even een was draaien!

Advertenties

2 thoughts on “Glamping

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s