F.A.Q.

Frequently asked questions oftewel veel gestelde vragen

  • Heet Pinda in het echt Pinda? Nee natuurlijk niet. Ik hou van aparte namen, die van mij is ook niet alledaags, maar Pinda in het echt Pinda noemen gaat mij zelfs te ver. Pinda ontleent haar naam aan de allereerste echo toen ik 8 weken zwanger was van haar. Er was een pinda-achtig vormpje te zien en een kloppend hartje. Vanaf dat moment was Pinda Pinda en dat is ze gebleven tot haar geboorte. Toen gaven we haar een normalere naam. De eerste schermnaam waar ik aan dacht voor haar bij het opstarten van Hutsefluts was dan ook Pinda.
  • Heeft mr. Big iets met satc te maken? Nee. Hij mocht kiezen wat zijn schermnaam zou zijn. Ik riep nog, net na het zien van een aflevering ‘jeweetwel, net zoals mr. Big’ en zijn schermnaam was een feit. Alleen schijnt hij andere associaties te hebben bij Big…
  • Wat is de verfcode van de grijze muren in Pinda’s kamer/ jouw woonkamer/ jouw slaapkamer? Dat is IG-PS 1047 van de verfmengbalie bij de Karwei.
  • Heb jij ze huis altijd zo opgeruimd? Hahahahahhaaahhhaaaa! Neeeeeee! Nooit eigenlijk. Ik probeer gewoon geen zooi op de foto te zetten!

 

Advertenties

4 thoughts on “F.A.Q.

  1. hallo ik ben de sjaal aan het haken en vraag mij af hoe ik hem mooi kan afhechten aan het eind, lees dat meerdere mensen hiermee zitten maar kan uit de reacties niet halen hoe het netjes te doen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s